Bouillonblogje

Soepkokerij en meer

Spaghetti feta & tomaat

Een heerlijk simpel gerecht voor 1. Alles in de oven en de saus bereidt zichzelf. Gekookte spaghetti erdoor husselen en eten! Niet zelf bedacht, maar wel enthousiast over de eenvoud.

  • 100 gr feta, in grove stukken
  • Stuk of 8 tasty tom tomaten, in vieren
  • 1 kleine ui, in ringen
  • Sliert olijfolie
  • teentje knoflook, grof gehakt
  • Beetje peper & zout
  • 1 portie spaghetti
  • Verse basilicum blaadjes

Verwarm de oven voor op 225 graden. Hussel bovenstaande ingrediƫnten door elkaar en leg ze in 1 laag in een ovenschaal (ik gebruik een braadslede van metaal) Zet ongeveer een kwartier in de oven. (Het is lekker als de saus al een klein beetje karamelliseert) Kook intussen een portie spaghetti gaar. Haal de schaal uit de oven en hussel de spaghetti erdoor, serveer met blaadjes basilicum en een draai van de pepermolen.

Verder Bericht

© 2021 Bouillonblogje

Thema door Anders Norén