Bouillonblogje

Soepkokerij en meer

tapenade van feta, Artisjok & dille

Deze tapenade is snel klaar en lekker zomers! Voor een flinke kom vol:

  • 1 blik artisjokharten (400 gr)
  • 1 stuk feta van 200 gr
  • 1 teen knoflook
  • Flinke pluk dille
  • +/- 2 el goede olijfolie
  • Kneepje citroensap
  • Peper & zout, naar smaak

Laat de artisjokken goed uitlekken en snijd in stukken. Verkruimel de feta, snijd de knoflook fijn. Doe alles in de keukenmachine en pureer tot een niet al te fijne massa. Meng olijfolie, citroensap en fijngesneden dille door de tapenade en breng op smaak met zout & peper. Laat een uurtje staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Bouillonblogje

Thema door Anders Norén