Bouillonblogje

Soepkokerij en meer

Pitabrood met kokos-tonijn

Een recept dat ik uit een krant scheurde en spontaan maakte. De combinatie van tonijn en geraspte kokos sprak me aan, iets dat ik zelf niet snel samen zou voegen. Verrassend lekker en makkelijk te maken! Frisse ingrediƫnten en smaakvol, zomers gerechtje.

Voor 2 grote pita’s:

  • 1 blikje tonijn (op water)
  • +/- 4 el kokosrasp
  • van van een halve limoen
  • klein uitje, fijn gesnipperd
  • paar takjes verse koriander
  • iets pittigs, lik sambal of een rood pepertje
  • peper & zout

Alle ingrediƫnten goed mengen en kruiden met peper & zout

Rooster de pitabroodjes en snijd open. Vul met :

  • groene sla naar keuze (ijsberg of little gem)
  • plakjes avocado
  • plakjes komkommer
  • tonijn-kokosmix

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Bouillonblogje

Thema door Anders Norén