Bouillonblogje

Soepkokerij en meer

event: krom-mee-diner

Kromkommer is een initiatief van 2 Rotterdamse dames die een statement willen maken.
Een statement over voedselverspilling.
Een maand lang hebben ze alleen maar voedsel gegeten dat anders in de prullenbak zou zijn beland.
Als afsluiting van dit project hebben ze een diner op poten gezet voor 50 mensen, 
met louter produkten die anders bij het afval terecht waren gekomen.
Treurig maar waar hebben we HEERLIJK zitten eten!
Met een dubbel gevoel natuurlijk, de gedachte dat je 50 monden luxe en royaal kan voeden van “afval”.
Hieronder wat foto’s bij kaarslicht…
 
Verder nog op het menu: parelgort met boerenkool, speenvarken met sperziebonen & sugar snaps, biefstuk, gegrilde wortel & knolgroenten uit de oven, paddenstoelensalade, gegrilde paprikasalade, tajine met stoofvlees en peen, broodpudding met banaan & roomijs.
kalfsvlees met kappertjes en aardappelschotel
rode zalm met postelein en groene salade
amuse van mango, gin & kardemom
gemarineerde jumbo garnalen
heldere groentebouillon met taugé

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Bouillonblogje

Thema door Anders Norén