Bouillonblogje

Soepkokerij en meer

crueslirotsjes met roze peper en kardamom


Het is niet zozeer het uiterlijk van de rotsjes, maar de smaak.

Roze peper en pure chocolade,
met de frisse smaak van kardamom. Hmm!

Zo lekker en zo makkelijk in elkaar te draaien.

Ik heb het op gevoel gemengd;
de ingrediënten en hoeveelheden bij benadering:

  • 150 gr pure chocolade
  • 4 peulen verse kardamom
  • 1 el roze pepertjes
  • 2 el rozijnen
  • 10 a 15 el cruesli naturel (jordan’s crunchy) *
  • 1 el kokosrasp
 
Chocolade smelten.
Zaadjes uit de kardamompeulen halen en fijnstampen in de vijzel.
Alles (behalve de kokos) door de gesmolten chocolade roeren.
Op een stuk bakpapier hoopjes maken,
wachten totdat chocolade bijna gestold is,
dan de kokos erover strooien.
 
Je kan er ongeveer 15 rotsjes van maken.
 
* het is belangrijk dat alles een chocoladelaagje krijgt. 
Hoeveelheid cruesli hier van af laten hangen.
 
 
 
 



Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Bouillonblogje

Thema door Anders Norén