Bouillonblogje

Soepkokerij en meer

bento box eitjes

Ik zag onlangs op het internet gekookte eitjes in allerlei vormen voorbij komen.

Blijkbaar is dit een populair onderdeel van de bento-box;
de meest spectaculaire, creatieve en kunstzinnige lunchtrommel-uitspattingen die je je maar voor kunt stellen.
Worstjes in de vorm van inktvisjes, hello kitty-rijstballen, je kan het zo gek niet verzinnen of de kindertjes in Japan vinden het in hun trommeltje.

Maar ik ben nu ook trotse eigenares van 2 eiervormpjes!
Met dank aan Christian die ze voor mij uit China mee heeft genomen.

Eitjes een minuut of 7 koken, pellen als ze nog warm zijn,
ei in vormpje leggen en voorzichtig de mal dicht maken.
Even in de koelkast, zodat het eitje vormvast wordt, 
dan eten met een glimlach op je lippen!


 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Bouillonblogje

Thema door Anders Norén